FanWork Events...

… heeft zichzelf vernieuwd en gaat begin 2021 van start als een echt evenementenbureau. In het voorjaar kun je onder andere het geheel vernieuwde ‘springkussenfestival’ van ons verwachten op meerdere plekken in Nederland. 

Stay tuned. 

Vanaf begin 2021 kun je al stage bij ons lopen. Zie hieronder voor de vacature. 

EVENT MANAGER

(full time – stage)

Just smile 🙂

Een stage in de events in Coronatijd? Ja. Wij hebben super veel zin om ons vernieuwde evenementenbureau leven in te blazen. Samen met jou. Want jij bent een student die zin heeft om van niets iets te maken. Een student die ervoor gaat!

We maken van iets, heel veel. Samen.

FanWork Events bestaat nog niet zo lang. Of tenminste, het bestond al wel een paar jaar, maar een paar maanden geleden is het overgegaan in FanWork Marketing en nu begint FanWork Events eigenlijk opnieuw. Snap je het nog? Wij wel.

Met FanWork Events concentreren we ons dit jaar op het vernieuwde Springkussenfestival.  De afgelopen 3 jaar hebben we dit succesvol georganiseerd (http://kidsfun-festival.nl/). Nu vinden we het tijd om dit succes uit te gaan bouwen. Want straks, als evenementen weer kunnen, hebben kinderen en ouders wel weer zin in een feestje. En dat gaan wij organiseren.

Jij

Jij bent iemand die er tegenaan gaat. Die zin heeft om een hoop te leren en om iets tofs te maken. Iemand die er zin in heeft om straks zo trost als een pauw op óns evenement rond te lopen.

Bij sollicitaties gaan wij af op ons gevoel en kijken naar:

  • Betrouwbaarheid, niet eentje die op vrijdagochtend de kroeg uit komt rollen. (Dat is wel heerlijk trouwens, maar doe dat op je vrije dag aub).
  • Je glimlach, we zeggen niet voor niets ‘Just Smile’.
  • Mouwtjes omhoog en regelen die handel.
  • Humor, de flauwste GIF’jes komen door in de groepsapp. Je moet daar wel een beetje om kunnen lachen.
  • Doordenken, nee, niet op die manier 😉 Nee, jij hebt plan B al bedacht voordat plan A klaar is.

Gewoon een toffe stage 

Want je komt niet in een gespreid bedje terecht. Het tegenovergestelde. Omdat we opnieuw beginnen, gaan we ook alles opnieuw doen. We beginnen aan de tekentafel om het festival opnieuw uit te vinden. Al het goeds bewaren we, alles wat beter kan, gaan we beter maken.

We gaan in een klein team beginnen (2/3 mensen) en hopelijk bouwen we dat snel uit. Je stage is full time, natuurlijk met stagevergoeding en je mag mee als we de stad in gaan met alle FanWorkers.

We zoeken iemand die 6 maanden stageloopt. Januari t/m juni. Heb jij een ander idee daarover. Overtuig mij maar.

Uiteraard is er alle ruimte om te werken aan je opdracht die je hebt vanuit school.

Kom dan.

Zin? Solliciteer op de stage via vacatures@fanwork.nl. (tav Wouter).

Alle activiteiten met betrekking tot winkelgebieden zijn over gegaan naar FanWork Marketing

Dé marketing & communicatiepartner voor winkelgebieden
de leukste jeugdtheaterschool van Nederland!